O NAMA

Firma Anavi TopTim osnovana je 1992. godine i od tada se bavi uvozom i distribucijom gumeno-tehničkih proizvoda, pre svega remenja svih vrsta, profila i namena, kao i filtera.

Kontinuiranim ispitivanjem potreba tržišta, asortiman proizvoda je konstantno rastao. Danas, Anavi TopTim je jedan od glavnih snabdevača kako industrije i poljoprivrede, tako i trgovina rezervnim delovima za automobile, kamione, kao i poljoprivrednu mehanizaciju.

U sektoru poljoprivrede, Anavi TopTim se izdvaja kao lider na našem tržištu, o čemu svedoči i naš poznati klub Anavi 2000, sa više hiljada zadovoljnih članova. Sa posebnim zadovoljstvom firma Anavi TopTim naglašava asortiman remenja proizvođača GATES i STOMIL SANOK za sve vrste poljoprivrednih mašina: kombajne, silokombajne, traktore, berače, prese, telehendere, linije za vađenje repe, travokosačice, prevrtače sena, sakupljače sena, itd., kao i asortiman filtera proizvođača FLEETGUARD, čiji smo i zvanični distibuteri.

Zelene poljoprivredne mašine kompanije "Claas" obradjuju njivu
Zelene poljoprivredne mašine obradjuju njivu

Razvoj industrije u našoj zemlji uslovio je i potrebu da se razvoj našeg asortiman kreće u istom smeru. Iz tog razloga, firma Anavi TopTim u svoj portfolio uvodi i proizvodnju i servisiranje transportnih traka i pljosnatog remenja. Kvalitet naših proizvoda je doveo do toga da danas među korisnicima imamo kompanije koje imaju najzahtevnije potrebe po pitanju transmisije, bilo da je reč o transportnim trakama, pljosnatom ili zupčastom remenju.

Pored navedenog programa, u skladu sa zahtevima tržišta, postali smo  i ovlašćeni distributeri originalnih rezervnih delova za sve Cummins motore.

U okviru firme Anavi TopTim posluje veleprodaja, kao i maloprodaja, gde se pored celokupnog veleprodajnog asortimana uvek može dobiti savet stručnog tima stečen višedecenijskim iskustvom.

Konstantnim porastom obima posla, uvođenjem ISO standarda u poslovanju, kvalitetom robe renomiranih svetskih proizvođača (Gates, Stomil Sanok, Es belt,  Cummins, Pix Power, Top Drive, Fenner drives, Optibelt, Fleetguard), a pre svega korektnim odnosom prema korisniku, Anavi TopTim je razvijao i izgradio svoj prepoznatljiv imidž.

Nadamo se da ćete se pridružiti velikom broju naših zadovoljnih korisnika, i uveriti se u kvalitet proizvoda i stručnost našeg tima.

Remenje na dve motorne remenice
Remenje na motornim remenicama

ROBNE MARKE

Robne marke koje su firmu „ANAVI Top tim“ svrstale u sam vrh najuspešnijih su: Gates, Stomil Sanok, Pix Power, Es belt, Topdrive, Fenner drive, Optibelt