SPECIJALNO REMENJE

Poly chain

Poly chain ili lanac-kaiš je posebna izvedba remena koji kombinuje sve dobre osobine kaiševa i lanaca. Kao posledica toga Poly Chain je najsnažniji remen na tržištu.

Remeni sa nanosom

U praksi, nanosi se najčešće postavljaju na zupčasto remenje. Izbor nanosa zavisi od zahteva samog procesa i aplikacije.

Otvoreno zupčasto remenje

Otvoreno zupčasto remenje se izrađuje od poliuretana i visokokvalitetnh čeličnih kordova. Imaju visoku otpornost na habanje i odlične operativne karakterstike čak i pri velikim opterećenjima. Najčešće služi kao vođica i kao transportni remen.

Člankasto remenje

Člankasto remenje je remenje visokih performansi izađeno od poliuretanskih elastomera i ojačano sa više slojeva poliestera. Ovo remenje pruža niz pogodnosti i uštede vremena u odnosu na standardno gumeno klinasto remenje.

Poliuretansko remenje

Okruglo i klinasto remenje iz ove grupe izrađeno je od poliuretana i odlikuju se velikom fleksibilnošću. Mogu se koristiti kao pogonski remeni ili transporteri.

Contitech SilentSync & GoodYear Eagle

Zupčasti remen sa patentiranim oblikom zuba H.O.T (Helical Offset Tooth) omogućava tih rad i smanjenje vibracije, pogodan je za horizontalne pogone i u fabrikama gde je potrebno smanjiti buku.